Belettering

Wat houdt belettering in?

Belettering houdt in voorwerpen voorzien van tekst en beeldmateriaal, zoals logo’s teksten en illustraties. Belettering is een effectieve en vaak niet dure manier om reclame te maken voor een bedrijf. Belettering wordt dan ook op veel verschillende manieren gebruikt.

Drukwerk

Je kan een mooie belettering laten ontwerpen door een beletteraar die je vervolgens voor allerlei soorten drukwerk kan gebruiken. Denk hierbij aan flyers en visitekaartjes of aan pennen met jouw bedrijfsnaam en logo die je kan uitdelen aan klanten. Maar belettering is ook heel geschikt voor het drukwerk van bijvoorbeeld bedrijfskleding. Zo is de slogan van je bedrijf op de rug van shirts laten drukken in een mooie belettering erg leuk en zo is het ook duidelijk voor die klant wie bij het personeel hoort. Wat je ook heel leuk kan doen met belettering is het laten ontwerpen van stickers. Stickers zijn leuk om klanten cadeau te geven bij een bestelling of bij een aankoop in je winkel. Zorg voor een sticker die zo leuk is voor mensen dat ze deze ook daadwerkelijk zullen op plakken en zo krijg je bijna gratis reclame voor je bedrijf. Vergeet dat natuurlijk niet om je bedrijfslogo en/of naam erop te laten zetten.

Reclamemateriaal

Het is ook een optie om belettering volledig met de hand uit te laten voeren door een beletteraar. Zo zou je een auto van de zaak kunnen laten beletteren, zodat deze als mobiele reclame kan functioneren voor je bedrijf. Of kies voor belettering voor de etalage van je winkel. Laat een origineel ontwerp ontwerpen door de beletteraar. Hier trekt u de aandacht van klanten heel goed mee. Onder belettering valt het ontwerpen van een logo ook, dus een beletteraar kan je ook helpen een goed logo te ontwerpen voor je bedrijf die je vervolgens weer op je reclamemateriaal kan plaatsen.

Signartikelen

Met signartikelen kun je een signaal afsteken naar de consument met behulp van bijvoorbeeld een spandoek, posters of vlaggen, vandaar de naam signartikelen. Dit kan je met de hand laten beletteren, maar je kan er ook drukwerk van maken. Heb je bijvoorbeeld binnenkort de opening van je restaurant gepland, dan kan je met belettering een mooi spandoek en posters laten maken die relatief goedkoop zijn maar wel goed de aandacht van de consument trekt. Ook is belettering voor een bord dat je buiten bij de deur van je zaak hebt staan erg leuk en origineel. Hierdoor zal je op je opening meer bezoekers trekken dan zonder bord.

 

Meer informatie vindt u bij Deko Sign