Finands

Na jarenlang in het bezit geweest te zijn van een klein bedrijf, besloot ik om dit uit te breiden. Het kostte me dan ook erg veel tijd om dit op orde te krijgen. Naast dat het me veel tijd en energie kostte om de uitbreiding in gang te zetten, moest ik ook alle andere werkzaamheden blijven doen. Ik heb een gedeelte van mijn werk uit handen gegeven, maar merkte dat het me te veel energie kostte om me met zoveel dingen tegelijk bezig te houden. Ik besloot dan ook om de boekhouding voor een tijdje door iemand anders te laten doen. Echter kende ik toen der tijd nog geen bedrijf bij wie ik hiervoor terecht kon. Ik besloot dit dan ook zelf op te zoeken en kwam naar lang zoeken uit bij Finands. Volgens hun site zouden ze perfect aansluiten bij mijn eisen. Ik was dan ook erg benieuwd naar of dit ook echt de realiteit was. Ik plande dan ook een afspraak in bij Finands om te kijken naar wat de mogelijkheden waren.

 

De afspraak met Finands

Voorafgaand aan het gesprek, had ik een flink aantal vragen op papier gezet. Ik vind het namelijk erg belangrijk om goed voorbereid een gesprek in te gaan. Tijdens het gesprek kreeg ik duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Dit zorgde er dan ook voor dat ik mijn administratie uit durfde te besteden aan Finands. Echter was ik wel erg benieuwd naar hoe de samenwerking met Finands uiteindelijk zou gaan verlopen.

 

De samenwerking met Finands

Na het eerste gesprek ben ik eigenlijk alleen nog maar positiever geworden over Finands. Het bedrijf staat altijd voor je klaar en levert erg goed werk af. Ze hebben er dan ook voor gezorgd dat ik me niet meer bezig hoefde te houden met de administratie en ik me volledig kon focussen op de uitbreiding van mijn zaak. Dit resulteerde dan ook in een flinke vergroting. Omdat ik niet te hard van stapel wil lopen, heb ik de groei even op pauze gezet en ben ik me gaan focussen op bestaande klanten. Dit zodat mijn klanten tevreden blijven en ik geen fouten maak. Voorafgaand had ik gedacht dat de samenwerking met Finands tijdelijk zou zijn. Echter verloopt de samenwerking zo goed dat ik heb besloten om de samenwerking voort te zetten. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat dit goed blijft verlopen.